Petak, 22. Sep 2017. 20:49
Najčitaniji ženski magazin u BiH

Evo zašto je Jelena Rozga moderna žena

Nakon pet godina, Jelena Rozga bacila je pravu bombu svojim slusateljima u vidu trećeg solističkog albuma interesantnoga naziva “Moderna zena”.
Kombinacija elegantnog prizvuka nekadašnjih melodija grupe “Magazin” i današnjih “modernih” nota, ovaj album čini, po prvim prognozama, Jelenino najbolje djelo do sada

Autor: Redakcija
Decembar 16, 2016

Album je prošle nedjelje najavljen prekrasnom baladom “Pismo glava” koja je  dosad  zabilježila impozantan broj pregleda na Youtube kanalu, koji ne prestaju rasti iz dana u dan.
Danas je tačno u podne na svom kanalu predstavila spot za A1 pjesmu po kojoj album i nosi naziv “Moderna žena”.  Osim što se šuška da je pjesma već prozvana “ženskom himnom” , fascinantan je i stajling Rozge u spotu, koji nosi poruku kako moderne, tako i moćne žene.

– Moderna žena ovim svijetom korača srcem i razumom, potrebno nam je i jedno i drugo u životu. Srce da znamo ko smo, razum da ostanemo to što jesmo – kratko je Jelena opisala “Modernu ženu” u čijim stihovima se pronašla svaka žena, bar jednom za života, što i jeste razlog spontanog nadimka”ženska himna”, koju je pjesma dobila.
Album potpisuje provjerena ekipa muzičkih znalaca, bračni par Tonči i Vjekoslava Huljić, Pera Kozomora, Dušan Bačić i po prvi put Saša Lazić.

komentara