Nedjelja, 22. Oct 2017. 10:07
Najčitaniji ženski magazin u BiH

Emmy2017: Najljepše kreacije i parovi koji su dominirali crvenim tepihom; svi pričaju o poljupcu Nicole Kidman

Autor: Redakcija
Septembar 19, 2017

Ovogodišnji dobitnici najuglednije američke televizijske nagrade Emmy, dodijeljene u nedjelju u Los Angelesu su kultna satirička emisija NBC-a “Saturday Night Live”, “Sluškinjina priča” i “Big Little Lies” (Velike male laži). „The Handmaid's Tale” donijela je i prvi Emmy glumici Elisabeth Moss, nakon čak sedam nominacija, dok je nagradu za najbolju sporednu ulogu dobila Ann Dowd. Emmyja za najbolju komediju osvojila je serija „Veep”, a Julia Louis-Dreyfus osvojila je nagradu za najbolju glumicu u komediji, dok je u muškoj kategoriji ova nagrada dodijeljena Donaldu Gloveru. HBO-ova serija “Big Little Lies”, osvojila je nagradu u kategoriji mini serije, pa je u ovoj kategoriji Nicole Kidman proglašena najboljom glumicom, dok je Alexander Skarsgrd osvojio nagradu za najboljeg sporednog glumca. Upravo su njih dvoje obilježili 69. dodjelu Emmyja, budući da je Nicole, uzbuđena što je Alexander osvojio nagradu, glumca poljubila pred publikom u kojoj je bio i njen suprug, koji se na ovaj potez samo nasmijao. Ovogodišnju dodjelu vodio je komičar Stephen Colbert, koji je koristio svaku priliku u najavama kategorija da zbija šale na račun američkog predsjednika Donalda Trumpa i njegove politike. Iako su i ove godine nagrade bile u prvom planu, ništa manje važan nije bio ni crveni tepih. Zvijezde su se posebno potrudile, te su i ove godine prošetale u savršenim kreacijama poznatih dizajnera. Kako serije postaju format koji po popularnosti čak i nadilazi onaj filmski, dodjela nagrada Emmy se prati pažljivije nego ikad prije, baš kao i crveni tepih na kojem su i ove godine briljirale slavne dame. Pogledajte neke od najbolje obučenih.

emi23 emi1 emi2 emi3 emi4 emi5 emi6 emi7 emi8 emi9 emi10 emi11 emi12 emi13 emi14 emi15 emi16 emi17 emi18 emi19 emi20 emi21 emi22

GAME OF THRONES SE NIJE MOGLA TAKMIČITI

Popularna serija „Game of Thrones”, koja je prošle godine ušla u historiju s osvojenim kipićima u čak 12 kategorija, nije se mogla takmičiti, jer je emitiranje serije počelo u julu, a za Emmy se natječu serije koje su počele s emitiranjem do 31. maja. Komičar Stephen Colbert šalio se na račun televizijske industrije, poručivši dobitnicima: “Trebali biste se zahvaliti svima koji su vam pomogli da dosegnete ovo, a posebno ‘Igrama prijestolja’ zbog toga što nisu ovdje”.

komentara