Srijeda, 20. Sep 2017. 07:42
Najčitaniji ženski magazin u BiH

Šta je pošlo po zlu? Pogledajte zajednički život Brada i Angeline u slikama

Mnogi su ih smatrali jednim od najstabilnijih parova u Hollywoodu, ali nešto je, očigledno, krenulo po zlu. Njihove fanove širom svijeta rastužila i rasplakala vijest o razvodu. Zahtjev za razvod, nakon dvije godine bračnog života, podnijela je Angelina. Pogledajte fotografije koje opisuju njihovu 12-godišnju romansu

Autor: Redakcija
Septembar 20, 2016
angelina-brad1

Upoznali su se na snimanju filma “Mrs. & Ms”. Smith 2005. godine

angelina-brad2

Brad je još bio u braku sa glumicom Jennifer Aniston kada su počele kružiti glasine o tome da se tajno viđa sa Angelinom

Januar 2005: Nakon četiri i po godine braka, Brad i Jennifer objavili su da se razvode. Odluku su donijeli nakon dugog promišljanja. Također su kazali kako, uprkos svemu, ostaju prijatelji koji će imati puno razumijevanja i ljubavi jedno za drugo.
Mart 2005: Jennifer podnosi zahtjev za razvod od Brada. U isto vrijeme glasine o njegovoj aferi sa Angelinom sve su glasnije.
April 2005: Bradova i Angelinina romansa potvrđena je fotografijom snimljenom u Kenyji, gdje su proveli vikend sa njenim usvojenim sinom Maddoxom.

Maj 2005: Angelina poriče romansu sa Bradom. Za magazin Marie Claire je izjavila:”Da budem intimna sa oženjenim muškarcem, a pritom znam da je moj otac varao moju majku, nešto je što sebi nikada ne bih oprostila. Ne bih se mogla pogledati u ogledalo da to uradim”.

angelina-brad3

Vezu su objelodanili 2005. godine, samo dva mjeseca prije premijere filma “Mrs. & Ms. Smith”

angelina-brad4

Iste godine u julu snimili su editorijal za magazin “W” u kojem su predstavljeni kao srećni bračni par s djecom. Ove fotografije slomile su srce bivšoj Bradovoj supruzi jennifer Aniston

Septembar 2005: Jennifer Aniston dala je intervju za “Vanity Fair” u kojem je kazala da njenom bivšem suprugu nedostaje “čip za osjećaje” čim je mogao snimiti porodični editorijal sa Angelinom. Njihovu fotografiju u Keniji prokomentirala je riječima: “Sr… se dešavaju”.

Oktobar 2005: Okončan razvod Brada i Jennifer.

angelina-brad5

Brad podnosi zahtjev za usvajanje Maddoxa i Zahare u januaru 2006.godine

angelina-brad8

U maju 2006. godine rođena je njihova kćerka Shiloh Jolie-Pitt; Angelina se porodila u Namibiji, a prve fotografije svog djeteta prodali su magazinima “People” i Hello”, te sav novac (sedam miliona dolara) dali u dobrotvorne svrhe.

angelina-brad6

Mart 2007: Angelina je usvojila trogodišnjeg Paxa Thiena iz Vijetnama, a Brad ga je usvojio u februaru naredne godine.

angelina-brad7

U maju 2008. godine potvrdila je da očekuje blizance sa Bradom.

angelina-brad9

Ludi jedno za drugim. Brad je 2011. godine izjavio kako je sa Angelinom postao konačno zadovoljan muškarac.

angelina-brad10

Fotografija nastala u junu 2013. godine, mjesec nakon što je glumica otvoreno pričala o tome kako je zbog rizika od raka odstranila obje dojke, te ih rekonstruirala.

angelina-brad11

Djeca su silno željela da im se roditelji vjenčaju, pa su to i učinili. Tajna ceremonija desila se u Francuskoj u augustu 2014. godine.

angelina-brad12

Nevolje u raju. Prve fotografije koje su nagovještavale da nešto nije u redu u njihovom odnosu snimljene su u Australiji u novembru 2014.godine.

angelina-brad13

Šta je moglo poći po zlu u posljednjih 10 mjeseci? Ova fotografija nastala je u novembru prošle godine i to je njihovo posljednje zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu.

komentara