Nedjelja, 22. Oct 2017. 10:04
Najčitaniji ženski magazin u BiH

Pogledajte spot za pjesmu “Kost”, Emine Jahović i Amela Ćurića

Spot je rađen u Zagrebu, a reditelj i direktor fotografije je jedan od najpoznatijih hrvatskih reditelja, Dario Radušin. Sve je snimano filmskom kamerom i po visokim standardima, a snimanje je trajalo cijeli dan i noć

Autor: Redakcija
Novembar 10, 2016

Muziku za “Kost” radio je Marko Đurašević – Mahoni, tekst Miloš Roganović, aranžman i produkciju Marko Đurašević i Miloš Roganović, snimano je i miksano u BB Music Studiju, Beograd, mastering je radio Vladan Popović – Pop.

Amel Ćurić pobjednik je “X Factor Adria” 2015, dok je Emina Jahović Sandal bila član žirija prve sezone “X Factora” (Amel je pobijedio u drugoj sezoni, kada ona nije bila u žiriju).

Spot je rađen u Zagrebu, a režiser i direktor fotografije je jedan od najpoznatijih hrvatskih reditelja, Dario Radušin. Sve je snimano filmskom kamerom i po visokim standardima, a snimanje je trajalo ceo dan i noć.

– Uradili smo izuzetan posao, pjesma je fantastična, a spot nabijen emocijama i strašću. Svi smo prezadovoljni urađenim, a ja sam posebno srećan da je sve ispalo kako treba, jer mi je ovo prvi duet u karijeri. Emina i ja smo se savršeno uklopili i mislim da će publika to osjetiti – kazao je Amel.

Riječi hvale o ovoj muzičkoj saradnji imala je i lijepa pjevačica.
– Energija između Amela i mene na snimanju spota je bila fantastična i sve smo završili brzo i lako. Sigurna sam da će se publici svidjeti pjesma ‘Kost’, kao što je i meni kada sam je prvi put čula. Vjerujem da će se dugo slušati.

komentara