Srijeda, 18. Oct 2017. 15:08
Najčitaniji ženski magazin u BiH

Neodoljivi bazeni

Autor: Redakcija
August 9, 2017

Odlazak na ljetovanje ne podrazumijeva samo kupanje u moru ili sunčanje na plaži. Često provedemo vremena i na bazenu. Svako od nas bi rado uživao na predivnom, kristalno čistom bazenu i to na nekoj atraktivnoj destinaciji. Luksuzni, beskonačni, s nevjerovatnim pogledom, tradicionalni, egzotični i slično. Svi takvi bazeni ostavljaju bez daha.

 

Bondi Icebergs, Sydney, Australia

Ovaj bazen slana morska voda valovima prekriva bazen na Bondi plaži, te važi za jedan od najpopularnijih bazena na svijetu.

bazen1

 

 

Čile, San Alfonso del Mar

Najveći bazen na svijetu s morskom vodom, sagrađen je 2016. godine. Dug je 1013 metara.

 

bazen2

 

Marina Bay Sands Hotel, Singapur

Pogled na urbanistički pejzaž koji se proteže s krovnog “infinity” bazena ovoga hotela predivan je. Marina Bay Sands hotel dizajnerski je san, jednako impresivan na svih svojih 55 etaža.

 

bazen3

 

Ubud Hanging Gardens, Bali

Neponovljive vedute divlje prirode dostupne s različitih visina glavna su odličja ovog unikatnog bazena. Iz visećih vrtova Ubuda uz opuštajuće kupanje, uživat ćete i u pogledu na džunglu, obližnje brežuljke i drevni budistički hram.

bazen4

 

The Enchantment Resort, Sedana

Među pješčanim stijenama crvene boje u Arizoni smješten je bazen koji savršeno komplementarno pojačava dojam okoline svojom tirkizno plavom vodom.

 

bazen5

 

One&Only Reethi Rah, Maldivi

Uzeti bazen, staviti ga u jedan veći bazen, a zatim ih zajedno smjestiti u more – logika je koje su se držale arhitekti kad su osmislili ovaj jedinstveni bazen na Maldivima.

 

bazen6

 

Katikies, Santorini

Tirkizna boja vode unutar pećine bijelih zidova i nevjerojatan pogled na Santorini dovoljan su razlog da rezervirate svoje mjesto u hotelu Katikies.

 

bazen7

komentara