Srijeda, 20. Sep 2017. 07:37
Najčitaniji ženski magazin u BiH

FOTO: Deset najgorih odjevnih kombinacija s Oscara

Autor: Samila Ivković
Februar 27, 2017

I dok je većina glumica na crvenom tepihu zasjala u pomno odabranim večernjim haljinama, nekima je večer Oscara bila preveliki zalogaj. To što su haljine kreirali top dizajneri ne znači nužno da su lijepe. Tako se na popisu najgore odjevenih našla glumica Leslie Mann koja se na crvenom tepihu pojavila u haljini boje senfa nalik onoj iz ‘Ljepotice i zvijeri’. Glumica Blanca Blanco također je bila u žutoj haljini, a kiksala je na malo drugačiji način od Leslie Mann.

Glumica Blanca Blanco

Janelle Monae, koja je gotovo uvijek u crno-bijeloj kombinaciji, ovoga puta je odjenula masovnu Elie Saabovu haljinu sa zlatnim detaljima koja bi bila prikladnija za zlatnu elizabetansku eru nego za crveni tepih 2017.

Zvijezda filma ‘50 nijansi mračniji’, Dakota Johnson, postala je već predmetom sprdnji na društvenim mrežama. Mnogi su komentirali kako je u Guccijevoj zlatnoj satenskoj haljini izgledala poput kipića Oscara. Na listi najgore odjevenih našla se i Faye Dunaway (76) s haljinom koja je bila više nalik na poslovno odijelo.

Kompozitorica Mica Levi koja je zaslužna za muziku u filmu Jackie bila je hodajuća katastrofa: na preveliko smeđe muško odijelo koje nimalo nije laskalo njenoj figuri obula je planinarske čizme. Bilo je tu još nekoliko potpunih promašaja, a sve ih pogledajte u nastavku:

 

capture-20170227-112005

Scenaristica i producentica Alison Schroeder

capture-20170227-112429

Faye Dunaway

Mica Levi

Mica Levi

Leslie Mann

Leslie Mann

Kelly Ripa

Kelly Ripa

Ava DuVernay

Ava DuVernay

Kyla Weber

Kyla Weber

Dakota Jahnson

Dakota Jahnson

capture-20170227-112211

Janelle Monae

komentara